Support > Forums > OpenBots Server > Installation issues

Installation issues

Kamil

  • Reporter
  • Calender Icon May 06,2021 at 4:57 PM

Hello all! I have an issue installing OpenBots Server. Upon double-clicking the .exe, I am met with a message that reads "OpenBots Server cannot be installed on systems with Internet Information Services version lower than 5.1" - any idea what could be causing this?

Any input would be greatly appreciated! Thanks in advance.

This forum has 40 topics, 141 replies, and was last updated 12 days ago by Nataly Alvarado

Akesh John Koshy

  • Participant
  • Calender Icon June 02,2021 at 8:10 AM

Hi @Nataly

Thanks for the response !. I have already posted this issue as a separate thread in the forum.

Out of curiosity , any idea why this issue is happening ? Thanks in Advance!

Nataly Alvarado

  • Participant
  • Calender Icon June 01,2021 at 7:44 PM

Please reference the following forum thread: OpenBots Server Bot Run - OpenBots

Akesh John Koshy

  • Participant
  • Calender Icon June 01,2021 at 11:39 AM

2021-06-01 12:17:40.711 +03:00 [INF] Engine Class has been initialized 2021-06-01 12:17:40.945 +03:00 [INF] Client requesting to execute script independently 2021-06-01 12:17:40.977 +03:00 [INF] Bot Engine Started: 6/1/2021 12:17:40 PM 2021-06-01 12:17:40.977 +03:00 [INF] Deserializing File 2021-06-01 12:17:40.977 +03:00 [INF] Script Path: C:\Users\Administrator\Documents\OpenBotsStudio\Published\Testing1.5_1.4.0\Main.obscript 2021-06-01 12:17:41.182 +03:00 [INF] Creating Variable List 2021-06-01 12:17:47.314 +03:00 [INF] Creating Argument List 2021-06-01 12:17:47.330 +03:00 [INF] Creating Element List 2021-06-01 12:17:47.346 +03:00 [INF] Running Line 2: Set Variable [Vtest = "HELLO AKESH JOHN"] 2021-06-01 12:17:47.689 +03:00 [INF] Running Line 3: Run Task [Run 'ProjectPath + @"\Test1.obscript"'] 2021-06-01 12:17:47.955 +03:00 [INF] Result Code: Error 2021-06-01 12:17:47.955 +03:00 [ERR] Error: System.MissingMethodException: Method not found: 'Serilog.Core.Logger OpenBots.Core.Model.EngineModel.EngineContext.get_EngineLogger()'. at OpenBots.Engine.AutomationEngineInstance.<ExecuteCommand>d__112.MoveNext()

please find the execution Log of of bot developed from OpenBots studio V1.5 . it runs smoothly when triggered from the studio .

The Above execution log is generated when the bot is deployed from OpenBots server V1.5. Don't know what's the real issue . I can see that the issue occurs when "Run Task" command is excecuted.

Nataly Alvarado

  • Participant
  • Calender Icon May 13,2021 at 9:03 PM

Hi Pranav, please reference the following forum thread: Server Installation Issue - OpenBots

Pranav Mehta

  • Participant
  • Calender Icon May 13,2021 at 5:32 PM

Encountering issue while installation with error 'ODBC-Timeout exceeded'

Any idea why is it so?

Kamil

  • Participant
  • Calender Icon May 06,2021 at 6:44 PM

This is exactly what I was hoping for. Thank you Nataly.

Nataly Alvarado

  • Participant
  • Calender Icon May 06,2021 at 5:40 PM

Hello Kamil,

The message you describe above, indicates that you need to turn on IIS on your machine. This is a prerequisite needed to install OpenBots Server. Please, reference the following link for Server installation instructions: OpenBots Server Installation Guide

Step 1, details how to turn on your IIS features.

Hope this helps!

You are not authorized to reply, please click here to login and add your reply to this topic.